Direktlänk till inlägg 27 februari 2012
Cezmez ( omelett )
2 st. ägg
1 st. tomat
Svartpeppar/salt
Hacka tomaten, vispa sedan äggen med salt och svartpeppar.
Hetta upp en stekpanna med matfett, t.ex flytande margarin, på medelhög värme
Häll i tomatbitarna i stekpannan, när den är varm (när margarinet slutat bubbla).
Häll även sedan i äggsmeten.
Grädda omeletten genom att steka den på medelvärme eller något lägre (den ska inte bli bränd).
När äggsmeten stelnat är omeletten klar (det brukar ta ca 5-10 minuter).
Servera med airan (arabisk yoghurt dryck).
Hejsan ! vill bara säga att mitt projektarbete i mitt sista år i gymnasiet är slut och ni som följt bloggen vet att denna matblogg var mitt projektarbete :D Slutbetyget blev MVG:D hihi jätte glad!! Men jag kommer nog inte blogga mer. Men denna blogg ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 | 28 |
29 | |||||||
|