Direktlänk till inlägg 29 februari 2012
Bamija (Okra med lammkött)
500 gram lammgrytbitar
500 gram Okra
Tomatpuré 3 msk
3 st. vitlöksklyftor
1 msk salt
Börja med att koka köttet i ca 1,30 timme. Lägg sedan in en matsked smör.
Blanda in en liter vatten och 3 msk tomatpuré. Hacka 3 vitlöksklyftor och blanda in i grytan.
Lägg sedan en msk salt.
Sist ska du ha i okran, skölj den och låt den koka med i grytan i ca 20 minuter.
Låt det koka i ca 30 min på medelhögvärme.
Klart!
Hejsan ! vill bara säga att mitt projektarbete i mitt sista år i gymnasiet är slut och ni som följt bloggen vet att denna matblogg var mitt projektarbete :D Slutbetyget blev MVG:D hihi jätte glad!! Men jag kommer nog inte blogga mer. Men denna blogg ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 | 28 |
29 | |||||||
|